zondagschool

Homezondagschool
Kind kerk Breda

LEEFTIJD 4 T/M 7 JAAR

Ontspannen, gezellig én leerzaam!

Elke zondagochtend is, tijdens de dienst, de zondagsschool geopend voor kinderen van 4-7 jaar. In de zondagsschool wordt de kinderen over de Bijbel verteld. We beginnen met het zingen van een aantal liedjes, gevolgd door een vertelling en nabespreking, waarna we creatief aan de slag gaan met het thema. En natuurlijk nemen we tussendoor de tijd voor een glaasje limonade en een koekje!

We vinden het super leuk als er nieuwe kindjes komen kijken en doen ontzettend ons best om iedereen zich thuis te laten voelen. Lijkt het je leuk om een keertje te komen kijken? Je bent hartstikke welkom! Een kwartier voor de dienst begint is de zondagschool open.

Opwekkingsdiensten
Gil Cota

Van 10 t/m 14 april zijn er vijf opwekkingsdiensten met Gil Cota.

Wil je God ervaren in je leven? Ben je op zoek naar hoop? Deze diensten een kans op vernieuwing.

Gratis toegang.

Paaspraise 2024

Kom op 30 maart om 20:00 naar ons PaasPraise concert, waar we met muziek en een speciale paasdienst de opstanding van Jezus vieren. Ervaar samen de ware betekenis van Pasen.

Toegang is gratis, zorg dat je erbij bent!

Genezingsdiensten met Edwin Jonkhout

Overal ter wereld bidt hij voor mensen die doof, blind, verlamd, depressief, suïcidaal zijn en /of chronische pijn hebben. Deze mensen zijn bovennatuurlijk genezen door de kracht van Jezus Christus.

Heeft u genezing nodig? Kom dan langs!

Onze livestream vertoont haperingen, problemen bij YouTube's servers. Excuses voor het ongemak!